Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Νέοι κανονισμοί σε παραγγελία περιορισμού ηλεκτρικής ενέργειας
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0755-84565811
Επικοινωνήστε τώρα

Νέοι κανονισμοί σε παραγγελία περιορισμού ηλεκτρικής ενέργειας

2021-10-20

Latest company news about Νέοι κανονισμοί σε παραγγελία περιορισμού ηλεκτρικής ενέργειας

Οι πιό πρόσφατες ειδήσεις για τους νέους κανονισμούς της περικοπής ηλεκτρικής ενέργειας διατάζουν το 2021

 

Αναφέρεται ότι ο διπλός ενεργειακός έλεγχος είναι να ελεγχθεί η συνολική κατανάλωση ενέργειας και η ένταση της κατανάλωσης ενέργειας. Το «σχέδιο για τη βελτίωση του διπλού συστήματος ελέγχου για την ένταση κατανάλωσης ενέργειας και το συνολικό όγκο» προτείνει ότι ως το 2025, το διπλό σύστημα ελέγχου για την κατανάλωση ενέργειας θα είναι πληρέστερο, η κατανομή των πόρων ενέργειας θα είναι λογικότερη, και η αποδοτικότητα χρησιμοποίησης θα βελτιωθεί πολύ. Ως το 2030, το διπλό σύστημα ελέγχου για την κατανάλωση ενέργειας θα βελτιωθεί περαιτέρω, η ένταση της κατανάλωσης ενέργειας θα συνεχίσει να μειώνεται σημαντικά, η συνολική κατανάλωση ενέργειας θα ελεγχθεί εύλογα, και η ενεργειακή δομή θα είναι βελτιστοποιημένη. Ως το 2035, η βέλτιστη κατανομή των πόρων ενέργειας και το γενικό σύστημα συντήρησης θα είναι ωριμότερες και οριστικοποιημένες, οι οποίες θα υποστηρίξουν έντονα το επίτευγμα του στόχου της σταθερής και σταθερής μείωσης της εκπομπής άνθρακα μετά από να φθάσουν στην αιχμή.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, έχει υπάρξει ένα κύμα της διανομής με δελτίο δύναμης σε ισχύ πολλές, όπως Guangdong. Σύμφωνα με τις εκθέσεις μέσων, οι βιομηχανικοί χρήστες στα μέρη Dongguan, Foshan, Shantou, Jieyang και άλλων θέσεων αντιμετωπίζουν τη διανομή με δελτίο δύναμης. Μεταξύ τους, μερικές περιοχές Foshan και Shantou είναι «ανοικτές δύο και σταματούν πέντε» κάθε εβδομάδα.

 

Guangdong: Στις 16 Σεπτεμβρίου, Guangdong το πλέγμα δύναμης δήλωσε ότι θα εφαρμόσει το σχέδιο δύναμης «-δύο-στάση-πέντε» από τις 16 Σεπτεμβρίου, και θα εφαρμόσει τη μέγιστη περιστροφή μετατόπισης η κάθε Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, και μόνο μέγιστο φορτίο δύναμης ασφάλειας ημερών μετατόπισης επιφύλαξης, το φορτίο ασφάλειας είναι κάτω από 15% του συνολικού φορτίου!

 

Αυτή η πολιτική θα ασκήσει ορισμένη επίδραση στη ικανότητα παραγωγής και το χρόνο παράδοσης των προσανατολισμένων προς τις εξαγωγές επιχειρήσεών μας, αλλά SUNSHINEOPTO μας θα συνεργαστεί ενεργά με τους κυβερνητικούς κανονισμούς, θα διαπραγματευτεί με τους πελάτες, και θα προσπαθήσει να συντονίσει με τα διάφορα τμήματα για να ικανοποιήσει τους πελάτες, να ικανοποιήσουν τους υπαλλήλους.

 

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ SUNSHINEOPTO

 

 

Oct.20th, 2021

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Ενότητα φωτεινών σηματοδοτών οδηγήσεων Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 sunshineopto.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.